Superhandige Superior Mark vloermarkeringen

Naast de gewone Superior Mark vloertape, bieden wij ook superhandige tape in verschillende patronen aan. Zo kunt u kiezen uit de X-, L- en T-markers én stippen, voetstappen of pijlen. Ideaal als u geen zin heeft om zelf een vorm in elkaar te knutselen. De vormen kunnen voor allerlei verschillende doeleinden worden gebruikt, bijvoorbeeld om een route door de winkel uit te stippelen of mensen te wijzen op een bepaald product.

Duurzaam en voordelig

De X-, L- en T-markers worden in delen aangeleverd, zodat u de tape als een soort puzzel op de vloer aan kunt brengen. Zo voorkomt u dat de vorm bij het aanbrengen verandert of er bobbels in de hoeken ontstaan. Dankzij de afgeronde randen van de ‘puzzelstukjes’, laat de tape niet los als er wielen, schoenen of andere voorwerpen overheen worden gereden of geschoven. De Superior Mark vloermarkeringen hebben dezelfde eigenschappen als de andere soorten tape die wij bij Easy Marking aanbieden. Zo is de tape duurzaam en super makkelijk te reinigen. Ook het aanbrengen is zo gedaan! U hoeft er alleen maar voor te zorgen dat de vloer waarop u de tape wilt plakken schoon, droog en stofvrij is. De tape is afgewerkt met een drukgevoelige verzonken lijmlaag, die u na het aanbrengen met een gewicht van zo’n 90 kg dient aan te drukken. Daarna blijft het zitten zo lang u wilt!

Ruime keuzemogelijkheden

De hier aangeboden tape is verkrijgbaar in maar liefst zeven verschillende kleuren (geel, wit, blauw, groen, rood, oranje, zwart). Daarnaast kunt u kiezen uit een breedte van 5 cm of 10 cm. Elk pak bevat 10 stuks. Als u niet zeker weet of deze tape geschikt is voor uw bedrijf, kunt u het uitproberen door een gratis sample aan te vragen.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen over deze tape? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Desc

6 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Superior Mark L-Marker
  Superior Mark L-Marker
  Vanaf € 26,90
 2. Superior Mark T-Marker
  Superior Mark T-Marker
  Vanaf € 31,20
 3. Superior Mark X-Marker
  Superior Mark X-Marker
  Vanaf € 45,00
 4. Superior Mark Stip Markering 90 mm
  Superior Mark Stip Markering 90 mm
  Vanaf € 15,60
 5. Superior Mark Zelfklevende voetstappen
  Superior Mark Zelfklevende voetstappen
  Vanaf € 41,50
 6. Superior Mark Pijl Markering
  Superior Mark Pijl Markering
  Vanaf € 27,90
Desc

6 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst