Superior Mark Vloer Tape

Bent u op zoek naar een nieuwe manier om uw logistieke processen te optimaliseren? Dan is ons aanbod van Easy Marking vloertape de perfecte oplossing voor u. Met deze tape hoeft u niet langer dure avond-, nacht- of weekenduren te besteden aan het verven van uw vloeren. Ook heeft u geen last van lange droogtijden, nare geurtjes of tijdrovende processen die nodig zijn om de verf te verwijderen als u uw werkvloerorganisatie wilt veranderen. Dankzij de gepatenteerde lijmlaag van onze tape is het zeer eenvoudig en snel aan te brengen. Er is maar één persoon voor nodig! Het enige wat u hoeft te doen is ervoor zorgen dat de vloer schoon, droog en stofvrij is voordat u de tape opplakt. Druk de tape na het aanbrengen aan met een gewicht van zo’n 90 kg en klaar is Kees!

De ergonomische, afgeronde hoeken van de tape zorgen ervoor dat het bestand is tegen het schuiven van pallets en zwaar heftruckverkeer. Ook is het dankzij de glanzende afwerking zeer gemakkelijk te reinigen en kunt u het zonder moeite verwijderen als u uw belijning wilt veranderen. De tape is beschikbaar in maar liefst 13 verschillende kleuren(combinaties) en u heeft de keuze uit twee verschillende breedtes: 5 cm of 10 cm. De lengte van de tape is 30 meter.

Transparante vloertape

Ondanks het grote kleurenaanbod, kan het natuurlijk ook zijn dat u liever een doorzichtige tape gebruikt. Ook daar hebben wij natuurlijk aan gedacht! Onze transparante vloertape heeft precies dezelfde eigenschappen als de gekleurde tape, maar kan daarnaast ook nog bedrukt worden. U kunt ervoor kiezen uw eigen labels, streepjescodes, QR-codes of tekst op de tape te printen. Ideaal als u uw belijning niet alleen veilig, maar ook informatief wilt maken.

Alle bovengenoemde eigenschappen maken deze producten ideaal voor bedrijven die Lean- of 5s-processen gebruiken om hun werkvloerorganisatie te optimaliseren. Onze vloertape is dan ook de favoriet van vele logistieke en magazijnmanagers van zowel nationale als internationale bedrijven.

Twijfels?

Vraagt u zich af of de Superior Mark vloertape iets voor u is? Vraag dan snel een gratis sample aan!

Desc

6 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Superior Mark Vloer Tape 5cm
  Superior Mark Vloer Tape 5cm
  Vanaf € 103,57
 2. Custom Vloer Symbool & Vloer Tape
  Custom Vloer Symbool & Vloer Tape
  Vanaf € 40,00
 3. Superior Mark Vloer Tape 10 cm
  Superior Mark Vloer Tape 10 cm
  Vanaf € 169,67
 4. Superior Mark Tapijt Tape
  Superior Mark Tapijt Tape
  Vanaf € 125,88
 5. Superior Mark Vloer Tape Transparant
  Superior Mark Vloer Tape Transparant
  Vanaf € 103,57
 6. Superior Mark Vriezer Tape
  Superior Mark Vriezer Tape
  Vanaf € 120,79
Desc

6 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst