Ontwerp uw eigen Superior Mark vloersymbolen

Zoals u in de webshop kunt zien, verkopen wij bij Easy Marking voor ieder wat wils als het gaat om vloermarkeringen. Of u nu op zoek bent naar transparante of gekleurde tape, breed of smal, wij hebben het. Wat u misschien nog niet wist is dat wij u ook kunnen helpen met het ontwerpen van uw eigen vloersymbolen. Zo zit u niet vast aan de symbolen die tot nu toe in de webshop te vinden zijn. Met onze custom tool kunt u uw vloertape precies zo ontwerpen dat het perfect in uw situatie past. Kies zelf de vorm, kleur en grootte en wij maken het voor u!

Duurzame eigenschappen

De op maat gemaakte symbolen hebben dezelfde eigenschappen als de normale vloertape, wat betekent dat kunt u profiteren van duurzame en slijtagebestendige tape. Dankzij de gepatenteerde lijmlaag is het eenvoudig aan te brengen en om het makkelijker te maken zullen wij bepaalde symbolen in delen aanleveren. Dit houdt in dat het symbool als een soort puzzel wordt geleverd, waarbij u de individuele stukjes op de grond plakt. Dit voorkomt bobbels bij de hoeken en zorgt ervoor dat de naden niet loskomen als er wielen overheen rijden of mensen op lopen. Daarnaast is de tape ook nog eens afgewerkt met een glanzende bovenlaag, waardoor deze makkelijk te reinigen is, zonder het te beschadigen. Tot slot is de tape super makkelijk te verwijderen, wat het ideaal maakt voor bedrijven die gebruikmaken van Lean- en 5s-processen.

Vragen?

Heeft u vragen over hoe het ontwerpen van uw eigen vloersymbolen in zijn werk gaat of wilt u gewoon advies over welke tape u het beste kunt kiezen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Als u de tape graag wilt testen voordat u begint aan het ontwerpen van uw eigen symbool, kunt u hier een gratis sample aanvragen. Zo weet u zeker dat onze tape ook echt de juiste keuze voor u is.

Desc

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Custom Vloer Symbool & Vloer Tape
    Custom Vloer Symbool & Vloer Tape
    Vanaf € 40,00
Desc

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst