Superior Mark Vriezertape

Steeds meer safety and quality managers van grote (inter)nationale bedrijven stappen voor de belijning van hun vriezers over op het gebruik van tape in plaats van verf. Het aanbrengen van geverfde belijning is een tijdrovende en inefficiënte klus. Daarnaast is het een vrij permanente oplossing, wat voor problemen kan zorgen als u de belijning op den duur wilt veranderen. Het gebruik van tape lost deze en vele andere problemen moeiteloos voor u op!

Voordelen en eigenschappen

Voordat u zomaar overstapt op het gebruik van onze Superior Mark vriezertape, wilt u vast weten wat de voordelen hiervan nu precies zijn. Het is natuurlijk belangrijk dat de tape voldoet aan een aantal eisen. Ten eerste moet de tape makkelijk aan te brengen zijn, zodat het niet teveel tijd in beslag neemt. Daarnaast is het belangrijk dat de tape niet loslaat wanneer er veel op wordt gelopen of gereden met heftrucks. De tape moet ook goed te reinigen zijn, zodat de vriezer blijft voldoen aan de hygiënevoorschriften. Tot slot moet vriezertape uiteraard bestand zijn tegen temperaturen onder de 0 °C. Onze Superior Mark vriezertape voldoet aan al deze eisen en nog meer! Dit maakt het tot de ideale oplossing voor bedrijven die gebruikmaken van Lean- en 5s-processen, waarbij optimalisatie van de werkvloerorganisatie centraal staat.

Naast al deze fantastische eigenschappen heeft u ook nog eens de mogelijkheid om een geschikte breedte uit te kiezen. U kunt kiezen uit een rol met een breedte van 5 cm of 10 cm. De lengte van de rol is altijd 30 meter. De vriezertape is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren en u kunt ervoor kiezen de tape te laten bedrukken met uw eigen bedrijfslogo of een zelf gekozen tekst. Wat wilt u nog meer!

Proberen?

Bent u benieuwd of de Superior Mark vriezertape iets voor u is? Vraag dan hier uw gratis sample aan!

Desc

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Superior Mark Vriezer Tape
    Superior Mark Vriezer Tape
    Vanaf € 120,79
Desc

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst