Uitgebreid aanbod markeringsverf

Bij Easy Marking hebben we een ruim aanbod van verschillende soorten markeringsverf. Of u nu op zoek bent naar permanente, semipermanente of tijdelijke verf, wij hebben het in huis! Daarnaast is onze markeringsverf geschikt voor allerlei soorten ondergrond. Zo verkopen we verf die gebruikt kan worden op beton, asfalt, gras, grind en zelfs op sneeuw en ijs.

Welke verf past bij u?

Al onze producten hebben unieke eigenschappen en het is dan ook belangrijk goed te kijken welk product geschikt is voor uw werkzaamheden. Zoekt u naar permanente verf die zowel binnen- als buitenshuis gebruikt kan worden? Dan is de Mercalin Striper PRO perfect voor u. Bent u daarentegen op zoek naar semipermanente verf geschikt voor gebruik op asfalt of beton, dan kunt u beter voor de Mercalin Asphalt Marker gaan. Deze verf is bestand tegen allerlei weersinvloeden, hoewel de kleur na verloop van tijd langzaam vervaagt. Naast de (semi)permanente verf, verkopen we ook nog tijdelijke markeringsverf. De Mercalin TS blijft zo’n 2 à 3 weken zitten en wordt vooral gebruikt voor evenementen als marathons en wielerwedstrijden.

Hulpmiddelen

Hoewel de meeste Mercalin spuitbussen zijn uitgerust met handige, 180°-spuitdoppen, zegt niemand natuurlijk nee tegen een beetje extra hulp. Bij Easy Marking bieden we nu drie superhandige hulpmiddelen aan, die de precisie van uw spuitwerk verhogen en uw taak gemakkelijker maken. Deze hulpmiddelen zijn de spuitbushouder, de spuitbushouder met wiel en de markeerwagen. Deze apparaten zijn compatibel met de meeste van de hierboven genoemde spuitbussen, al moet u van tevoren wel even checken of de combinatie die u in gedachten heeft wel echt mogelijk is. Al met al kan niets u weerhouden van het bereiken van het perfecte resultaat!

Twijfels?

Weet u niet zeker welke verf u moet kiezen? Vraag dan snel een gratis sample aan en probeer het uit!

Desc

7 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Mercalin Striper PRO (professional)
  Mercalin Striper PRO (professional)
  Vanaf € 121,50
 2. Mercalin Striper
  Mercalin Striper
  Vanaf € 95,40
 3. Mercalin TS ( tijdelijke striper )
  Mercalin TS ( tijdelijke striper )
  Vanaf € 79,50
 4. Mercalin Asphalt Marker
  Mercalin Asphalt Marker
  Vanaf € 94,80
 5. Markeer Wagen
  Markeer Wagen
  € 195,00
 6. Spuitbushouder PVC Lang met wiel
  Spuitbushouder PVC Lang met wiel
  € 36,25
 7. Spuitbushouder PVC Kort
  Spuitbushouder PVC Kort
  € 23,75
Desc

7 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst